Wie ben ik ?

Mijn naam is Anneloes Pos, ben getrouwd en heb inmiddels twee volwassen dochters.

Vanaf 2007 zijn we in het bezit van een Duitse Staande Langhaar, omdat we graag een hond met actie wilden. Boris is een superlieve reu, maar met heel veel haar, dat ook veel zand mee in huis brengt. Aangezien Boris op leeftijd begint te raken en we toch weer voor een jachthond wilden gaan, maar met minder haar, hebben we in 2017 de keuze gemaakt voor een Vizsla teefje, roepnaam Tess.

De keus voor een teefje is voor mij geweest, dat ik graag een nestje met haar zou willen gaan fokken. Hiervoor ben ik de uitdaging aangegaan om dit volgens de richtlijnen van het fokreglement van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden te doen.

Daarnaast train ik met Tess al vanf de 10de week in Vught bij de jachtopleiding. Eerst bij de puppyjachtopleiding en tot op heden bij de reguliere jachtopleiding. Tijdens deze training zie je waar deze honden voor gefokt zijn. Passievolle gedreven jachthonden, die snel leren. Ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn.

Tess is een lieve, aanhankelijke en rustige hond in huis.

 

 

   

Reacties gesloten.